Innovativa tjänster inom

bygg & inredningssnickeri

Tvåtumfyra – en del av Buildakoncernen

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Kvalitét
Miljö
Arbetsmiljö

Vårt unika koncept

Mer än bara ett byggbolag

Tvåtumfyra är en del av koncernen Builda bestående av fristående bolag inom bygg- och fastighetsbranschen . Buildas bolag erbjuder dig helhetslösningar, med en enda kontaktyta för dig som kund.

Helhetslösning

Builda kan hjälpa dig samordna ett helt projekt som kräver flera olika discipliner

Fristående bolag

Alla bolag i Buildakoncernen är helt fristående och kan arbeta enskilt eller med andra bolag, både i och utanför koncernen.

Vår affärsidé

Ett byggbolag med erfarenhet

Tvåtumfyra grundades 1998 och har skapat sig ett namn inom byggsektorn som en förtroendefull, inspirerande och kreativ byggpartner. Vi är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad, inredningssnickeri och återbruk i Storgöteborg.

”På Tvåtumfyra är kommunikation vårt viktigaste verktyg.Vi ska vara bäst i klassen på att prata med våra kunder.Du som kund ska alltid ha 100% koll på vad, när, var och hur.”


Hur vi jobbar


På Tvåtumfyra ställer samtliga anställda upp på de tre enkla deviserna nedan, som definierar vilka vi är och hur vi agerar. Vi värdesätter vårt anseende och vårt goda rykte. Vi bryr oss om att du som kund alltid möter personal som hejar och är trevliga, som kommunicerar och är tydliga, som håller efter arbetsplatsen och låter dig veta hur arbetet fortskrider. Detta tror vi är receptet för att lyckas långsiktigt, och kärnan i vårt arbete.

Ordning och reda

Hel och ren

Städat och klart

Vår process

Linus på linjen

Vi följer en speciell rutin när det kommer till nya samarbeten för att säkerställa en smidig och framgångsrik upplevelse för våra kunder, och vi kallar den för ”Linus på linjen”. Genom att inledningsvis upprätta avtal ser vi till att alla parter har rätt förväntningar och möjliggör att vi kan fokusera på det som vi kan bäst; att ta fram innovativa och kreativa lösningar. Efter godkännande av förslagen genomför vi projektering och kostnadskalkyl för att sedan genomföra arbetet med utgångspunkt i våra 3 deviser.

Behöver du hjälp med ett byggprojekt?

Vi finns här för att hjälpa er med era byggprojekt

Magisk knapp för

att komma i kontakt


Vilka är vi?

Tvåtumfyra verkar inom byggbranschen med fokus på hållbarhet – socialt, ekologiskt och ekonomiskt. Vi tar fram tekniska lösningar och hjälper våra beställare att utveckla sina fastigheter med kostnadseffektiva och hållbara lösningar, och gärna med återbruksfokus. Vi håller tider, levererar vad vi lovar och prioriterar kvalitet och miljö.

Kreativ kommunikation, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare är grundstenarna i vårt företag. Vi skapar en hälsosam och utvecklande arbetsplats genom att integrera hälsa, säkerhet och arbetsmiljö i vårt dagliga arbete.

Byggservice

Vår tolkning av begreppet byggservice beskriver mindre projekt, ofta med kort varsel. Vi delar din omsorg om både fastigheten och dem som nyttjar den. Vi håller tiderna, är anträffbara och lämnar det rent och snyggt efter oss.

service@tvatumfyra.se

Entreprenad

Vi kan ansvara för hela resan från projektstart till att projektet är realiserat. Tvåtumfyra arbetar med alla de vanligaste entreprenadformerna på marknaden: totalentreprenad, generalentreprenad, delad entreprenad och samverkansentreprenad med partnering.

entreprenad@tvatumfyra.se

Inredning

I vårt snickeri kan vi göra nästan allt och det är en plats vi håller varmt om hjärtat. Snickeriet ger oss fantastiska förutsättningar att möta kundens önskemål i stort och smått. Här kan vi bygga en ny reception, restaurera den gamla dörren och konstruera möbellösningar för lobbyn.

inredning@tvatumfyra.se

Återbruk

Med återbruksfokus och positiv dialog tar vi fram tekniska lösningar för våra beställare. Vi har kunnande om materials beskaffenhet och kan med efter validering föreslå nya möjliga användningsområden och placeringar av återbrukat material.

info@tvatumfyra.se

Läs mer om koncernen

Buildakoncernens bolag

Tvåtumfyra är en del av Builda AB som består av sex bolag inom byggsektorn; bygg, ventilation, el, VVS, byggsmide och återbruk. Bolagen inom koncernen agerar som fristående bolag och konkurrensutsätter varandra på marknadsvillkor, även om man samarbetar väl när det finns möjlighet till det. Oavsett vilket av våra bolag man anlitar, finns de andra kompetenserna tillgängliga när de behövs. Builda kan upprätta ramavtal mellan er och samtliga koncernbolag för att erbjuda er som kund en heltäckande service.

Bygg

Tvåtumfyra är en av de största aktörerna inom byggentreprenad, 

inredningssnickeri och återbruk i Storgöteborg.

Ventilation

Omvent erbjuder lösningar inom ventilation för att optimera drift och energianvändning för en hållbar och effektiv miljö.

El

Elcent utför installation och service av el, tele- och datainstallationer, KNX-system, styr- och reglerteknik etc.

VVS

Vavis är ett auktoriserat vvs-företag som utför vvs-, sprinkler-, isolering-, licenssvets och gasinstallationer.

Byggsmide

Tigtag är ett smidesföretag som kombinerar traditionellt hantverk med innovativa lösningar och erbjuder kreativa och anpassningsbara tjänster.

Återbruk

Speakat erbjuder uthyrning av maskiner & hjälpmedel samt hantering och försäljning av byggprodukter genom återbruk.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med någon på Tvåtumfyra? Kontakta någon av våra medarbetare direkt eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Byggservice

Telefon: 031-383 48 48
E-post: service@tvatumfyra.se

Entreprenad

Telefon: 031-383 48 48
E-post: entreprenad@tvatumfyra.se

Inredning

Telefon: 031-383 48 48
E-post: inredning@tvatumfyra.se

Daniel Almheden

Verkställande Direktör

Telefon: 073-702 40 07

E-post: daniel.almheden@tvatumfyra.se

David Risberg

Byggservice

Telefon: 073-966 47 08
E-post: david.risberg@tvatumfyra.se

Du?

Vi har lediga tjänster!

Telefon: 031-383 83 00
E-post: ansokan@tvatumfyra.se

Joachim Bolin

Byggservice

Telefon: 073-040 18 76
E-post: joachim.bolin@tvatumfyra.se

Niklas Martinsson

Byggservice

Telefon: 073-966 47 23
E-post: niklas.martinsson@tvatumfyra.se

Builda

Växel

Telefon: 031-383 83 00
E-post: info@builda.se

Besöksadress

TVÅTUMFYRA Byggnads Aktiebolag, Metodvägen 12A, 435 33 Mölnlycke


E-post

info@tvatumfyra.se


Telefon

031-383 48 48


Öppetider

Måndag – Fredag 06:45 – 16:00

Lunchstängt 12:00 – 12:45

Kontaktformulär

© TVÅTUMFYRA Byggnads AB | 2024

Rulla till toppen